Logopedie Backhuijs is sinds 1983 gevestigd in Nijmegen (Wolfskuil, Willemskwartier, Bottendaal, Neerbosch Oost en Hatert). De praktijk is opgericht door Els Backhuijs, en werkt met een uitgebreid team van logopedisten.De praktijk kenmerkt zich door haar grote betrokkenheid bij de bewoners van haar zorggebied.

Voor een optimaal behandelresultaat werken wij nauw samen met alle betrokkenen (denk hierbij aan ouders, huisartsen, scholen, peuterspeelzalen, begeleiders, therapeuten). We zijn in ons zorggebied bekend en gekend om ons enthousiasme, betrokkenheid, gedrevenheid en, vooral, onze professionaliteit.

BEL VOOR EEN EERSTE AFSPRAAK (06) 4569 5410

We maken kennis met u en/of uw kind. Wij leggen naast uw hulpvraag (klacht) de basis gegevens en overige informatie vast. Ook regelen we de administratieve zaken als legitimatie, behandel-overeenkomst en gegevens van uw ziektekostenverzekeraar. We nemen de verwijsbrief van uw huisarts van u in ontvangst en bespreken zoveel mogelijk de aard en ernst van uw klacht.
De logopedist onderzoekt, observeert en stelt een diagnose. De logopedist maakt vervolgens een behandelplan en bespreekt dit met u. Als de logopedist en u met het opgestelde plan instemmen, start de behandeling. Aan het einde van de behandeling volgt een eindevaluatie met eindverslag (of tussenevaluatie/tussenverslag > 6 maanden).
Laat het ons zo snel mogelijk weten! U kunt hiervoor uw logopedist altijd telefonisch bereiken, rechtstreeks (zie mobiele nummers op www.backhuijs.nl) of via het centrale nummer  (06) 4569 5410.

LET OP: wij hebben tijd voor uw behandeling gereserveerd, als u zich niet minimaal 24 uur vantevoren heeft afgemeld brengen wij de gereserveerde tijd bij u in rekening. U ontvangt hiervoor een verzuimrekening die u zélf dient te betalen (geen vergoeding zorgverzekeraar).